Kuinka voimme auttaa?

Onko sinulla projekti, mutta siltä uupuu tekijä? Oletko uusia ideoita vailla? Kaipaatko nuorta ja innovatiivista ajattelutapaa?

BisnesAkatemian opiskelijoiden avulla voit saada uusia ja rohkeita ideoita omaan liiketoimintaasi. Täällä opiskelee yrittäjyyshenkisiä nuoria, jotka ovat valmiina luotettavasti toteuttamaan toimeksiantona erilaisia projekteja.

Akatemiayritysten osuuskuntayrittäjät tarjoavat monipuolista osaamista käyttöösi. Nuorten yrittäjien voimavarana on ennen kaikkea rohkeus hypätä tuntemattomaan, luova ajattelu ja uudenlaisten ideoiden ja toimintamallien kehittäminen.

Ole yhteydessä ja varmista yrityksellesi parhaat tekijät!

Osuuskuntayrittäjien osaamisalueita ovat esimerkiksi

  • myynti, markkinointi ja tuote-esittelyt
  • tapahtumatuotanto
  • markkinatutkimukset ja kyselyt
  • graafinen suunnittelu ja sisällöntuotanto
  • www-toteutukset ja sosiaalisen median kampanjat (esim. TikTok ja Instagram)

Tutustu BisnesAkatemian osuuskuntiin

Osuuskunta Elition

Osuuskunta Baxup

Inwedo Group

Inwedo Group on 17 motivoituneen tradenomiopiskelijan muodostama osuuskunta BisnesAkatemiassa. Toteutamme innovatiivista liiketoimintaa muun muassa markkinoinnin, myynnin ja tapahtumatuotannon saralla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Osuuskunta Valar

Osuuskunta Valar koostuu 13 innovatiivisesta ja aktiivisesta opiskelijasta. Osaamista löytyy monipuolisesti aina myymisestä nettisivujen luomiseen asti. Meiltä saat nykyaikaista näkökulmaa projektityöskentelyyn!

Ota yhteyttä akatemiayrityksiin

Ota rohkeasti yhteyttä akatemiayrityksiin, ratkaisemme ongelmasi yhdessä tai luomme Sinulle jotain aivan uutta!