BisnesAkatemia – erilainen tapa oppia

Onko sinulla palava halu oppia ja kasvattaa osaamistasi? Haluatko kehittää bisnestä innovatiivisessa tiimissä? BisnesAkatemia antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja kokeilla rajojasi.

Yrittäjyyttä oppii ryhtymällä yrittäjäksi. Turun AMK:n BisnesAkatemia on tarjonnut yrittäjyysoppia ja koulinut nuoria yrittäjäntaimia jo 10 vuoden ajan.

Erona tavalliseen tradenomikoulutukseen on, että opiskelu on lähellä työelämää. BisnesAkatemiassa ei ole luentoja tai tenttejä, vaan tradenomin ammattikorkeakoulututkinto suoritetaan asiakasprojekteja tekemällä.

 

 

Oppimiskäsityksemme

Yritystoiminnan ohessa opiskellaan teoriaa, luetaan ja saadaan valmennusta. Oppimisen mallia kutsumme nelivetomalliksi, jonka pyörinä ovat asiakasprojektit, treenit, lukupiirit ja lukeminen sekä oppimissopimus.

Koko nelivetomallin ytimessä on varsinainen liiketoiminta, jota kukin akatemiayritys itse pyörittää. Akatemiayritysten asiakasprojekteina toteuttama toiminta ei ole simuloitua vaan todellista liiketoimintaa.

Asiakasprojekteissa opiskelijat testaavat opittua. BisnesAkatemian valmentaja-opettajat ovat tukena ammatillisessa kehittymisessä.

Esimerkki BisnesAkatemia-opiskelijan viikosta

 

Miten haen?

Tutustu Turun ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmaan!

Hakuohjeet löytyvät samaiselta sivulta.

Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen valitaan oma erikoistumisala, joista yksi on innovatiivinen liiketoiminta ja yrittäjyys BisnesAkatemiassa.

BisnesAkatemiassa kannustetaan lähtemään opiskelijavaihtoon. Vaihtokohteita on useita eri Euroopan maissa. BisnesAkatemiassa opiskelee myös vaihto-opiskelijoita joka lukuvuosi.

Tutustu alumneihimme

Pekka - Osuuskunta Idea-Miilu

PekkaVerkkokauppapäällikkö/E-Commerce managerValmistunut 2015Osuuskunta Idea-Miilu“Lähtökohtani BisnesAkatemiaan olivat hieman erilaiset kuin muilla, sillä minulla oli jo kokemusta......

Pauliina - Osuuskunta Visioona

Markkinointipäällikkö, Tehden OyValmistunut 2014Osuuskunta Visioona (perustajajäsen)“Tein opintojen kautta alanvaihdon vaatekaupan visualistista ohjelmistoyrityksen markkinoinnin......

Riina - Osuuskunta Visioona

RiinaCampus Host, Salo IoT CampusValmistunut 2017Osuuskunta Visioona“Lukion abivuonna kävin tutustumassa BisnesAkatemiaan ja se kolahti heti. En ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut......