työskentelyä bassa

BisnesAkatemia – erilainen tapa oppia

Onko sinulla palava halu oppia ja kasvattaa osaamistasi? Haluatko kehittää bisnestä innovatiivisessa tiimissä? BisnesAkatemia antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja kokeilla rajojasi.

Yrittäjyyttä oppii ryhtymällä yrittäjäksi. Turun AMK:n BisnesAkatemia on tarjonnut yrittäjyysoppia ja koulinut nuoria yrittäjäntaimia jo 10 vuoden ajan.

Erona tavalliseen tradenomikoulutukseen on, että opiskelu on lähellä työelämää. BisnesAkatemiassa ei ole luentoja tai tenttejä, vaan tradenomin ammattikorkeakoulututkinto suoritetaan asiakasprojekteja tekemällä.

 

 

Oppimiskäsityksemme

Yritystoiminnan ohessa opiskellaan teoriaa, luetaan ja saadaan valmennusta. Oppimisen mallia kutsumme nelivetomalliksi, jonka pyörinä ovat asiakasprojektit, treenit, lukupiirit ja lukeminen sekä oppimissopimus.

Koko nelivetomallin ytimessä on varsinainen liiketoiminta, jota kukin akatemiayritys itse pyörittää. Akatemiayritysten asiakasprojekteina toteuttama toiminta ei ole simuloitua vaan todellista liiketoimintaa.

Asiakasprojekteissa opiskelijat testaavat opittua. BisnesAkatemian valmentaja-opettajat ovat tukena ammatillisessa kehittymisessä.

Esimerkki BisnesAkatemia-opiskelijan viikosta

 

Miten haen?

Tutustu Turun ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmaan!

Hakuohjeet löytyvät samaiselta sivulta.

Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen valitaan oma erikoistumisala, joista yksi on innovatiivinen liiketoiminta ja yrittäjyys BisnesAkatemiassa.

BisnesAkatemiassa kannustetaan lähtemään opiskelijavaihtoon. Vaihtokohteita on useita eri Euroopan maissa. BisnesAkatemiassa opiskelee myös vaihto-opiskelijoita joka lukuvuosi.

Tutustu alumneihimme

Sini - Osuuskunta Meilo

SiniKPMG:n Läntisen alueen myyntivastaava, The SHIFT-tapahtuman myyntipäällikkö ja maisterivaiheen opiskelija Turun kauppakorkeakoulussaOsuuskunta MeiloValmistunut 2013Näin jälkeenpäin osaan......

Ville - Osuuskunta Zemi

VillePalvelupäällikköValmistunut 2012Osuuskunta Zemi”Olin mukana perustamassa BisnesAkatemiaa ja toimin osuuskuntamme hallituksen puheenjohtajana. Opiskeluaikana tein esimerkiksi......

Sami - Osuuskunta Prodo

SamiValmistunut 2013Osuuskunta ProdoOpiskelija/HenkilöstöpäällikköOpiskeluaikani BisnesAkatemiassa oli samanaikaisesti vaativaa ja rentoa, sekä erittäin kasvattavaa. Akatemiassa oli myös hyvä......