BisnesAkatemia – erilainen tapa oppia

Onko sinulla palava halu oppia ja kasvattaa osaamistasi? Haluatko kehittää bisnestä innovatiivisessa tiimissä? BisnesAkatemia antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja kokeilla rajojasi.

Yrittäjyyttä oppii ryhtymällä yrittäjäksi. Turun AMK:n BisnesAkatemia on tarjonnut yrittäjyysoppia ja koulinut nuoria yrittäjäntaimia jo 12 2uoden ajan.

Erona tavalliseen tradenomikoulutukseen on, että opiskelu on lähellä työelämää. BisnesAkatemiassa ei ole luentoja tai tenttejä, vaan tradenomin ammattikorkeakoulututkinto suoritetaan asiakasprojekteja tekemällä.

 

 

Arvomme

Arvot ohjaavat BisnesAkatemian toimintaa. Toiminta perustuu tiimiläisten aktiivisuuteen ja omatoimisuuteen. BisnesAkatemiassa harjoitetaan liiketoimintaa ja tuotetaan asiakkaalle aina paras mahdollinen ratkaisu.

Tartumme toimeen ja toteutamme asiakkaidemme tarpeita oikeissa työelämän projeteissa täsmällisesti ja ajallaan.

Innovoimme rohkeasti uusia bisnesideoita sekä asiakkaan tarpeen mukaisesti ratkaisuja yritysten tarpeisiin.

Seuraamme alan kehittymistä ja reflektoimme omaa toimintaamme. Uudistumme jatkuvasti ja parannamme toimintaamme.

Menestymme ylpeästi ja olemme iloisia jokaisesta onnistuneesta projektista.

 

 

Miten haen?

Tutustu Turun ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmaan!

Hakuohjeet löytyvät samaiselta sivulta.

Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen valitaan oma erikoistumisala, joista yksi on innovatiivinen liiketoiminta ja yrittäjyys BisnesAkatemiassa.

BisnesAkatemiassa kannustetaan lähtemään opiskelijavaihtoon. Vaihtokohteita on useita eri Euroopan maissa. BisnesAkatemiassa opiskelee myös vaihto-opiskelijoita joka lukuvuosi.

Tutustu alumneihimme

Pekka - Osuuskunta Idea-Miilu

PekkaVerkkokauppapäällikkö/E-Commerce managerValmistunut 2015Osuuskunta Idea-Miilu“Lähtökohtani BisnesAkatemiaan olivat hieman erilaiset kuin muilla, sillä minulla oli jo kokemusta......

Pauliina - Osuuskunta Visioona

Markkinointipäällikkö, Tehden OyValmistunut 2014Osuuskunta Visioona (perustajajäsen)“Tein opintojen kautta alanvaihdon vaatekaupan visualistista ohjelmistoyrityksen markkinoinnin......

Riina - Osuuskunta Visioona

RiinaCampus Host, Salo IoT CampusValmistunut 2017Osuuskunta Visioona“Lukion abivuonna kävin tutustumassa BisnesAkatemiaan ja se kolahti heti. En ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut......