Yhteistyökumppanimme

BisnesAkatemian toimintamalli herättää kiinnostusta mm. Varsinais-Suomen alueella, jossa teemme laajasti yhteistyötä yritysten ja muitten kumppaniemme kanssa.

Ulkomaisista yhteistyökumppaneista toiminta YSchoolin, Regensburgin, Valencian sekä Cambridgen yliopistojen kanssa voimistuu jatkuvasti. Mondragonin yliopiston kanssa toteutamme opiskelija- ja opettajavaihtoa sekä yhteisiä EU-projekteja. Yhteistyökumppaneita ovat myös Miyagin yliopisto Japanista ja Tianjinin yliopisto Kiinasta, joiden kanssa meillä on kaksoistutkintosopimus. Meillä vierailee professoreita mm. Saksasta, Espanjasta, Japanista ja Hollannista.

Tutkimusryhmät

Tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ideat, opettajien  huippuasiantuntemus sekä projektiammattilaisten vuosien kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista. Yrittäjyyden ja myynnin tutkimusryhmissä BisnesAkatemia-tyyppinen oppimisympäristö tarjoaa alustan esim. projektien tekemiselle alueen yritysten kanssa.

Tutustu tutkimusryhmiimme:

We create world class business people

Meiltä valmistuu alueelle maailmanluokan liiketoimintaosaajia. BisnesAkatemian yhteistyö koko alueen yrittäjyysekosysteemin kanssa on vahvaa. Olemme yrittäjyysoppimisympäristöjen edelläkävijä niin meillä kuin maailmalla. Visiomme on rakentaa BisnesAkatemiasta eri alojen opiskelijoiden yritysoppimisympäristö.

 

Vieraile BisnesAkatemiassa

Meidän tapamme toimia ymmärrät parhaiten saapumalla paikan päälle tutustumaan. Vierailusta voit sopia Kari Juhalan kanssa.

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander vastaa tiedusteluihin kansainvälisen yhteistyön ja tutkimusprojektien osalta.

Palkinnot ja saavutukset

BisnesAkatemian opettajille ja opiskelijoille on myönnetty lukuisia eri palkintoja, löydät listauksen täältä.