Yhteistyökumppanimme

BisnesAkatemian kaltainen toimintamalli on olemassa olonsa aikana ehtinyt herättää laajasti kiinnostusta mm. Varsinais-Suomen alueella, ja toimintamme on jo melko tunnettua yritysten ja muitten kumppaniemme keskuudessa. Yhteistyöstä teemme mm. Varsinais-Suomen Yrittäjien asiakasyritysten kanssa. BA on luonteva yhteistyökumppani sekä markkinoinnissa että myynnissä monelle alueen toimijalle.

Alueellisten verkostojen lisäksi BisnesAkatemialla on vahvat kansalliset ja kansainväliset kumppaniverkostot, joiden kanssa koulutusta kehitetään eteenpäin.  Espanjalaisen Mondragonin yliopiston kanssa olemme jo vuosien ajan tehneet opiskelija- ja opettajavaihtoa sekä yhteisiä EU-projekteja. Mondragonin yliopiston lisäksi teemme yhteistyötä mm. In Holland Flevolandin ja Cambridgen yliopistojen kanssa.

Valencian yliopisto on Carpe-yhteistyökumppanimme, ja sen kanssa kehitämme yhdessä mm. oppimisympäristöjämme sekä Suomessa että Espanjassa. Lisäksi voimme tarjota esimerkiksi projektityöpaikkoja opiskelijoillemme Etelä-Espanjan alueella.