Visiomme ja tavoitteemme

BisnesAkatemian yhteistyö koko alueen yrittäjyysekosysteemin kanssa on vahvaa. Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun seudun kehittämiskeskus, Potkuri, Varsinais-Suomen yrittäjät ja Boost ovat osa arkipäivän  toimintaa.

Ulkomaisista yhteistyökumppaneista toiminta Cambridgen yliopiston, Mondragonin ja Valencian yliopistojen kanssa on vahvaa ja voimistuu jatkuvasti, molempien tahojen toiveesta. Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander on vieraillut ja tehnyt yhteistyötä edellä mainituissa korkeakouluissa liittyen opiskelija- ja opettajavaihtoihin sekä tutkimusprojekteihin. Myös Cambridgen yliopiston yrittäjyyden professori Joanna Mills on vieraillut Turussa toimien asiantuntijana liittyen yrittäjyysekosysteemin muutokseen Turun talousalueella laajemminkin. Samalla mietitään myös BisnesAkatemian kehittämistä avainrooliin alueella.

Japanin-yhteistyö vahvistuu Miyagi-yliopiston kanssa solmitun sopimuksen myötä. Vakituisia vierailevia professoreita tulee vuorovuosin sekä Espanjasta, Japanista että Hollannista. Olemme yrittäjyysoppimisympäristöjen edelläkävijä niin meillä kuin maailmalla.