Kumppaneille


YHTEISTYÖKUMPPANIMME

 

 

Turun AMK:n BisnesAkatemia toimii kahdella kampuksella; Salossa ja Turussa. BisnesAkatemian kaltainen toimintamalli on olemassa olonsa aikana ehtinyt herättää laajasti kiinnostusta mm. Varsinais-Suomen alueella, ja toimintamme on jo melko tunnettua yritysten ja muitten kumppaniemme keskuudessa. Yhteistyöstä teemme mm. Varsinais-Suomen Yrittäjien asiakasyritysten kanssa sekä esimerkiksi K-kauppiasketjun ja Nordean kanssa. BA on luonteva yhteistyökumppani sekä markkinoinnissa että myynnissä monelle alueen toimijalle.

Alueellisten verkostojen lisäksi BisnesAkatemialla on vahvat kansalliset ja kansainväliset kumppaniverkostot, joiden kanssa koulutusta kehitetään eteenpäin.  Espanjalaisen Mondragonin yliopiston kanssa olemme jo vuosien ajan tehneet opiskelija- ja opettajavaihtoa sekä yhteisiä EU-projekteja. Mondragonin yliopiston lisäksi teemme yhteistyötä mm. In Holland Flevolandin ja Cambridgen yliopistojen kanssa.

Cambridgessä järjestetään vuotuinen BusinessCamp -leiri, johon osallistumme aina kahden valmentajan ja 5-6 opiskelijayrittäjän voimin. Valencian yliopisto puolestaan on Carpe-yhteistyökumppanimme, ja sen kanssa kehitämme yhdessä mm. oppimisympäristöjämme sekä Suomessa että Espanjassa. Lisäksi voimme tarjota esimerkiksi projektityöpaikkoja opiskelijoillemme Etelä-Espanjan alueella.

 

Tutkimusryhmät Turun AMK:ssa

Visiomme ja tavoitteemme

Yhteistyömahdollisuudet