Alumnitarinoita


Christa

 

 • Asiakasvastaava, Handelsbanken
 • Valmistunut 2016
 • Osuuskunta Visioona

 

Christa

”Hain BisnesAkatemiaan opiskelemaan, koska sain yhdistettyä monia haluamiani asioita elämässäni. Koin suurimmaksi hyödyksi ja iloksi opintojeni aikana tehdä todella erilaisia projekteja, opituista taidoista on ollut suuri hyöty työelämässä.  BA tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua.  Päädyin nykyiseen työpaikkaani BA:ssa tehdyn projektin kautta. Verkostoitumista ja omien tavoitteiden luomista ei voi ikinä korostaa liikaa. Nykyelämän työelämä on entistä enemmän itsenäisempää, jolloin aikatauluttaminen ja omat tavoitteet nousevat tärkeään rooliin.

BisnesAkatemiassa annetaan mahdollisuus harjoitella, kokeilla erilaisia asioita, epäonnistua sekä tietenkin myös onnistua. Kannattaa hyödyntää resurssit, joita ammattitaitoiset valmentajat tarjoavat sekä luoda itse omia tavoitteita koulunkäyntiin. Opintojeni jälkeen olen saanut hyvin urani pankkialalla alkuun ja aion jatkaa opintojani kauppatieteiden maisteriksi.”

 

Vinkit BisnesAkatemian opiskelijoille:

 1. Kysy itseltäsi: Missä näen itseni opintojeni jälkeen?
 2. Hakeudu tavoitteitasi tukeviin projekteihin, älä kuitenkaan unohda muita mahdollisuuksia oppia uutta.
 3. Lennä mahdollisimman paljon opiskelijaviitan avulla erilaisiin verkostoihin!

 

Pauliina

 • Markkinointipäällikkö, Tehden Oy
 • Valmistunut 2014
 • Osuuskunta Visioona (perustajajäsen)

Pauliina Vuorinen

”Päädyin opiskelemaan ammattikorkeakouluun, koska halusin vaihtaa alaa. Tekemällä oppiminen on aina sopinut minulle, joten nautin projektityöskentelystä BisnesAkatemiassa. Pääsin tekemään monenlaisia hommia, isoimpana projektina oli urheilullisen ulkoilmatapahtuman järjestäminen nollabudjetilla – ja kaikki siihen liittyvät myynti-, markkinointi- ja järjestelytyöt. Haasteita riitti ja mokia sattui, mutta oppi oli kullanarvoista!
Innostus digitaaliseen markkinointiin heräsi treeneihin valitsemieni kirjojen myötä, ja tavoite alanvaihdosta toteutui. BisnesAkatemia kannustaa jatkuvaan itsensä ja taitojensa kehittämiseen sekä itseohjautuvaan työtapaan. Molemmista on hyötyä tulevaisuuden työelämässä!”

 

 

 

 

 

Vinkit BisnesAkatemian opiskelijalle:

 1. Verkostoidu – verkostot ovat työelämän valuutta
 2. Kokeile rohkeasti – ei haittaa, vaikka epäonnistut
 3. Kehitä itseäsi ja osaamistasi – uskalla mennä myös epämukavuusalueelle

 

Pekka

 • Verkkokauppapäällikkö/E-Commerce manager
 • Valmistunut 2015
 • Osuuskunta Idea-Miilu

Alumni_Pekka

”Lähtökohtani BisnesAkatemiaan olivat hieman erilaiset kuin muilla, sillä minulla oli jo kokemusta yrittäjyydestä ja työelämästä. Koin, että BisnesAkatemia oli oikea paikka minulle, koska siellä sain yhdistää mielenkiintoisen tekemisen ja oppimisen, sillä luennoilla istuminen ei ole minua varten. Olin yksi osuuskuntani kantavista voimista ja projektien tekeminen oli opettavaista.

Akatemiayrityksemme toteutti projekteja laidasta laitaan. Yksi mieleenpainuvimmista projekteista oli Kodu-ohjelmointikoulu ja muut erilaiset yhteistyöt Microsoftin kanssa. Hankkeen keskeisempänä tavoitteena oli jatko-opinnoissa ja työelämässä tarvittavien tietoteknisten taitojen omaksuminen ja kehittyminen.

Arvokkainta BisnesAkatemiassa kuitenkin oli verkostojen luominen, ja niiden tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Olemalla näkyvillä omalla tekemiselläsi ja osaamisellasi pystyt erottumaan muista tradenomeista.  Minäkin sain nykyisen työni juuri tämän avulla.

Ohjeita BisnesAkatemia opiskelijoille:

 1. Älkää kysykö keneltäkään mitä voi tehdä, vaan tehkää.
 2. Lähtekää toimistolta ihmisten pariin ja verkostoitukaa.
 3. Älä pyytele anteeksi, että olet opiskelija vaan hyödynnä statuksesi.
 4. Älä hinnoittele itseäsi liian alas ja pyri olemaan paras!”

 

Sami

 • Valmistunut 2013
 • Osuuskunta Prodo
 • Opiskelija/Henkilöstöpäällikkö

 

BisnesAkatemia_Alumni_Sami_Kettunen

”Opiskeluaikani BisnesAkatemiassa oli samanaikaisesti vaativaa ja rentoa, sekä erittäin kasvattavaa. Akatemiassa oli myös hyvä yhteishenki. Kyseinen oppimistapa opetti minulle ajanhallintaa, delegointia ja työhön tarttumista, näistä kaikista on ollut myöhemmin työelämässä paljon apua. Myös hyödylliset verkostoni kasvoivat.

Koen, että työelämään siirtyminen oli sujuvampaa BisnesAkatemian jälkeen, sillä opitut asiat olivat helpompi viedä käytäntöön. Opiskeluiden jälkeen olen muun muassa tehnyt myyntiä ja hoitanut asiakassuhteita, sekä jatkanut opiskelua yliopistossa.

 

 

 

Ohjeita BisnesAkatemia opiskelijoille:

 1. Pyörittäkää yritystä tosissanne
 2. Lukekaa hyödyllisiä kirjoja ja soveltakaa ne käytäntöön
 3. Asettakaa kovat liikevaihtotavoitteet ja ylittäkää ne!”

 

Ville

 • Palvelupäällikkö
 • Valmistunut 2012
 • Osuuskunta Zemi

ville koskinen kuva

”Olin mukana perustamassa BisnesAkatemiaa ja toimin osuuskuntamme hallituksen puheenjohtajana. Opiskeluaikana tein esimerkiksi markkina-analyyseja, nettisivuja sekä erilaisia tapahtumia. Valmentaja oli hyvä tuki taustalla ja katsoi, että pysymme oikeilla raiteilla.

BisnesAkatemia antaa mahdollisuuden ohjata itseään, mikä kasvattaa motivaatiota ja on avain menestykseen myös työelämässä. Kasvoin BisnesAkatemiassa ja menin paljon eteenpäin. Loin BisnesAkatemiassa kullanarvoisia suhteita, joiden avulla työllistyin jo opiskeluaikana vaativiin tehtäviin. En olisi opiskeluaikana ikinä uskonut, miten hyviin töihin pääsen.

 

 

 

Ohjeita BisnesAkatemia opiskelijoille:

 1. Ole esimerkkinä muille, niin muutkin innostuvat!
 2. Verkostot kasvavat itsestään, kun BisnesAkatemiassa tekee paljon projekteja ja on näkyvillä.
 3. Unohtakaa raha ja keskity kehittämään itseäsi. Kun tekee asioita, niin raha seuraa kyllä.”

 

Sini

 • KPMG:n Läntisen alueen myyntivastaava, The SHIFT-tapatuman myyntipäällikkö ja maisterivaiheen opiskelija Turun kauppakorkeakoulussa
 • Osuuskunta Meilo
 • Valmistunut 2013
 
Sini kuva
Näin jälkeenpäin osaan arvostaa BisnesAkatemian tuomaa kokemusta oikeista projekteista, joista on ollut todella paljon hyötyä työelämään. Osuuskuntamme koostui liiketalouden ja tietojenkäsittelyn opiskelijoista ja olimme

 

keskittyneet markkinointiin ja mainostoimiston töihin. On tärkeää, että tiimissä toimii monenlaisia persoonia ja osaajia. Toimin osuuskunnassamme myös varatoimitusjohtajana ja apuvalmentajana.
BisnesAkatemiasta sain tärkeitä yrityskontakteja, opin bisnesmaailmaa ja tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi pääsin vierailemaan ja tekemään yhteistyötä Mondragoniin, jossa opiskellaan samalla oppimistyylillä. Opinnäytetyöni tein Vietnamissa, jossa selvitin miten tätä konseptia voisi viedä sinne.

 

 

 

 

 

Vinkit BisnesAkatemia opiskelijalle:

 1. Tee projekteja monipuolisesti ja avoimin mielin erilaisten ihmisten ja osaajien kanssa
 2. Analysoi omia vahvuuksia ja vie niitä eteenpäin projektien avulla, jotta tuet urakehitystäsi
 3. Pidä huoli kuitenkin arvosanoistasi mahdollisia jatko-opintoja varten

 

Hakijalle